Een groot Funko verzamelaar? Of ben je opzoek naar je een van je eerste Funko? In ons assortiment hebben wij meer dan 600 soorten Funko. Funko Dorbz, Funko POP!, Funko sleutelhangers of ben jij opzoek naar exclusieve Funko? Wij hebben heel veel keuze en regelmatig nieuwe soorten!

Funko exclusive

In ons assortiment hebben wij een ruim aanbod van exclusieve Funko's. Een paar soorten die wij aanbieden zijn Funko Chase, Funko Exclusive, Funko Special edition en Funko Sepia. Maar hou ons goed in de gaten voor meer Funko exclusive. Klik hieronder op de knop en bekijk ons Funko exclusive assortiment.

Funko exclusive

Funko POP!

Het meest bekende product van Funko zijn de Funko POP! Deze poppetjes hebben een bobblehead en zijn verpakt in de prachtige vierkantje doosjes.

Funko Dorbz

Ook een bekend product van Funko zijn de Funko Dorbz, deze schattige poppetjes zijn 7.5 cm groot en worden verpakt in een dubbelzijdige window box

Nog meer Funko!

Naast de bekende poppetjes maakt Funko nog veel meer producten zoals: Knuffels, spellen, kleding en andere mooie verzamel objecten.