Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Verrassingen met Ananasgeur - (GTN17)

Verrassingen met Ananasgeur - (GTN17)

Artikelcode GTN17
EAN 887961952179
€27,50
op voorraad
25 verrassingen vind je in deze leuke Barbie set: Een color reveal Barbie, 1 dierenvriendje, 2 volledige modieuze outfits voor de pop, 5 kenmerken die meermaals van kleur veranderen, kinetisch zand en een kinderbedelarmbandje met aardbeibedeltje!.
Importtoys.
 • GRATIS VERRASSINGSAUTO
  Bij besteding van meer dan €150,= aan cars/planes producten
 • RUIME COLLECTIE
  Disney producten
 • GOEDE SERVICE
  positieve feedback op verkoopsite Amazon
 • NEEM CONTACT OP
  TELEFOON +31 (0)299-396040 - MA-VRIJ, 09.00 T/M 15.00 E-MAIL : [email protected]
Beschrijving

De pret begint bij het openmaken van de buitenste verpakking. Je vindt dan 19 verrassingszakjes met geheime inhoud. Als je de buitenste verpakking van de buis afhaalt en de bovenkant losdraait, kun je de pop eruit halen. De pop is bedekt met een felpaarse Color Reveal coating.

Schenk de bellenblaasvloeistof met ananasgeur in de buis met de pop erin en schud totdat er schuimende bubbels ontstaan voor een kleurrijk en magisch effect!
Als je de pop uit de buis haalt, wordt haar look onthuld. Iedere pop heeft een eigen combinatie van oogkleur, huidskleur, haarstijl en outfit met fruitig thema: bij deze set is het thema Ananas.


De verrassingszakjes bevatten andere items: 1 schildpad, 2 op ananas geïnspireerde outfits, een clip-on paardenstaarthaarstuk en andere accessoires met een zonthema, zoals een parasol, zandbak en zand!
Afmetingen verpakking: 38 x 32 x 9 cm.