Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Barbie - Verrassingen met Meloengeur (GTN19)

Barbie - Verrassingen met Meloengeur (GTN19)

Artikelcode GTN19
EAN 887961952193
€27,50
op voorraad
25 verrassingen vind je in deze leuke Barbie set: Een color reveal Barbie, 1 dierenvriendje, 2 volledige modieuze outfits voor de pop, 5 kenmerken die meermaals van kleur veranderen, kinetisch zand en een kinderbedelarmbandje met aardbeibedeltje!.
Importtoys.
 • GRATIS VERRASSINGSAUTO
  Bij besteding van meer dan €150,= aan cars/planes producten
 • RUIME COLLECTIE
  Disney producten
 • GOEDE SERVICE
  positieve feedback op verkoopsite Amazon
 • NEEM CONTACT OP
  TELEFOON +31 (0)299-396040 - MA-VRIJ, 09.00 T/M 15.00 E-MAIL : [email protected]
Beschrijving

De pret begint bij het openmaken van de buitenste verpakking. Je vindt dan 19 verrassingszakjes met geheime inhoud. Als je de buitenste verpakking van de buis afhaalt en de bovenkant losdraait, kun je de pop eruit halen. De pop is bedekt met een felblauwe Color Reveal coating.


Schenk de bellenblaasvloeistof met meloengeur in de buis met de pop erin en schud totdat er schuimende bubbels ontstaan voor een kleurrijk en magisch effect!
Als je de pop uit de buis haalt, wordt haar look onthuld. Iedere pop heeft een eigen combinatie van oogkleur, huidskleur, haarstijl en outfit met fruitig thema: bij deze set is het thema Meloen.
Open de verrassingszakjes om alle surprises te ontdekken: 1 dolfijn, 2 op watermeloen geïnspireerde outfits, een bevestigbaar paardenstaarthaarstuk en andere accessoires met een zonthema, zoals een parasol, een zandbak en zand!
Afmetingen verpakking: 38 x 32 x 9 cm.