Wij van Importtoys vinden het erg belangrijk dat u veilig kan betalen. Wij hebben gekozen voor de veilige manier van vooraf overmaken en betalen met Ideal en Paypal. Ideal en Paypal hebben een sterk beveiligde betaalomgeving. Hierdoor garanderen wij dat u makkelijk maar vooral veilig kan betalen! Wij slaan dus nooit bankgegevens en creditcard gegevens op.

Vooraf overmaken

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst kunt op uw gemak de betaling verrichten door het verschuldigde bedrag op onze bankrekening over te schrijven d.m.v. telebankieren of overboeking.

Na het ontvangen van de betaling zullen wij de bestelling verwerken en versturen.

Bankgegevens (staan ook op orderbevestiging):

T.n.v. Importtoys te Purmerend

IBAN NL62 ABNA 061 74 02 892

BIC ABNANL2A

iDeal

Betalen kan heel handig met het door de nederlandse banken ontwikkelde betaalsysteem voor internetwinkels. iDeal, veilig en net zo makkelijk als internetbankieren.

We berekenen geen kosten voor Ideal.

Logo iDEAL

Paypal & Creditcard

Verzend online betalingen met PayPal. Het enige dat u hiervoor nodig heeft, is een eigen e-mailadres en een bankrekeningnummer of credit card! Hiermee worden geen gegevens van uw creditcard aan ons verstrekt. Gegarandeerd veilig. De kosten van paypal zijn 4% van uw bestelling.

Afbeeldingsresultaat voor paypal betaal logo

MisterCash

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas.
De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.

Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

De kosten van Mistercash zijn 2% van uw bestelling.

Afbeeldingsresultaat voor mister cash logo