Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel How to Train your Dragon - Hatching Dragon Toothless - SALE

How to Train your Dragon - Hatching Dragon Toothless - SALE

Artikelcode 6046183
EAN 0778988175040
€50,00 €25,00
op voorraad
*** Beschadigde verpakking, inhoud intact ***

Je favoriete draak uit How to Train Your Dragon The Hidden World komt tot leven met lichtgevende ogen, bewegingen en interactieve geluiden. Word beste vrienden met Tandloos. Leer hem vliegen, plasmastralen
Importtoys.
 • GRATIS VERRASSINGSAUTO
  Bij besteding van meer dan €150,= aan cars/planes producten
 • RUIME COLLECTIE
  Disney producten
 • GOEDE SERVICE
  positieve feedback op verkoopsite Amazon
 • NEEM CONTACT OP
  TELEFOON +31 (0)299-396040 - MA-VRIJ, 09.00 T/M 15.00 E-MAIL : [email protected]
Beschrijving

*** Beschadigde verpakking, inhoud intact ***

Je favoriete draak uit How to Train Your Dragon The Hidden World komt tot leven met lichtgevende ogen, bewegingen en interactieve geluiden. Word beste vrienden met Tandloos. Leer hem vliegen, plasmastralen maken, eten geven en spelen. Moedig baby Tandloos aan om uit zijn ei te komen. Schud zijn ei heen en weer tot je hem hoort grommen, tik op het ei en hij tikt terug en schud en kantel het ei om hem uit te laten komen. Terwijl je Tandloos door de lucht vliegt, bewegen zijn oren en vleugels en laat hij zijn drakenbrul horen. Laad de plasmastraal op door zijn buik vast te houden en weer los te laten. Zijn mond gloeit op terwijl hij oplaadt en zijn plasmastraal afvuurt. Als Tandloos honger krijgt, geef je hem zijn visaccessoire als snack. Plaats Tandloos in de eierbasis voor een drakendutje.

Inhoud 1 ei met daarin de draak, 1 visaccessoire en 1 gebruiksaanwijzing. Vervaardigd van kunststof. Wordt geleverd in full-colour doos inclusief 2 AA-batterijen. Geschikt voor kinderen van 5 jaar.

Afmetingen verpakking 

Ca.24 x 20 x 17 cm.